Přes překážky bez porážky - Lažanská, Iveta (Erika, 2012)
Patnáctiletou Emu trápí na gymnáziu matematika a doma přísný otec. Ještěže má věrné kamarády - border kolii Kapitána, nejinteligentnější plemeno psí říše, a ryzáka Rubína, vzorného koně snů.